אם כבר מיציתם את כל האפשרויות של אירוח מתוק עם שוקולד, הפתיעו את האורחים שלכם עם אירוח מתוק לא פחות ובריא, המכיל בעיקר פירות אקזוטיים. המגוון הגדול שלהם בכל ימות השנה פותח בפניכם אפשרויות טעימות, ולהלן כמה הצעות לאירוח המבוסס עליהם.
דגם RUNNER LIGHT מבית CITYRUNNER
סלט פירות הוא כבר מזמן לא מה שהורגלנו בו פעם: סלט הכולל רק את הפירות הבסיסיים ביותר. היום אתם יכולים להכין אותו מההיצע הגדול של פירות אקזוטיים אשר מצויים בארץ, לחדש ולהפתיע בטעמים ובשילוב צבעים ומרקמים. פירות כמו פיטאיה בצבעים שונים, תפוח כוכב סגול, קיווי ירקרק, אננס צהוב, מנגו כתום, ליצ'י לבן, ספוטה שחורה, גויאבה וגרגרי יער בעונתם. מכיוון שפירות אלה אינם מוכרים ברובם, ההפתעה של האורחים והניחוחות העולים מהם יהוו עונג אמיתי. לצדם, הגישו גם עוגה, שמנת מוקצפת או גלידה, כדי ליהנות מהצירוף.
מי שמעדיף שהאורחים יחליטו לבד מה הם רוצים לטעום, יכול לנצל את הפירות האקזוטיים להכנת מגש פירות יפה. הכינו כלי שטוח והניחו עליו עלים ירוקים כמצע. הסיבה היא לא רק עיצובית אלא גם כדי להכיל את המיצים הניגרים מהפרי. העלים יכולים להיות עלי חסה רעננים או עלי נענע טריים. חתכו פירות בצורה מעניינת אבל כך שאפשר יהיה לאחוז בהם בקלות, וסדרו אותם לפי הצבעים השונים במעגלים, או בקבוצות לפי צבעם. כך תנצלו את הגוונים בצורה אסתטית. אם אתם מעדיפים להשאיר זאת למקצוענים, תוכלו לקנות מגשי פירות אקזוטיים חתוכים אצל ספקים מובחרים כמו הפרדס והכרם. ודאו רק שהמבחר מתאים לטעמכם.
ההצעה הזאת מיוחדת לחובבי בריאות מכל הטרנדים הקולינריים, עם או בלי מוצרי חלב, סוכר או סויה. הבר מושלם לאירוח קל אבל מושקע, ולו בגלל הטעמים והצבעים של הפירות והתוספות שלו. הגלידה יכולה להיות ניטרלית כבסיס לתוספת פירות, או לערבב אותם מראש ולהקפיא. במקרה הזה פסיפלורה, מנגו ואננס מעניקים טעם ייחודי. הוסיפו לגלידה אגוזים לקישוט. השייקים נעשים במקום לבקשת המשתתפים ולפי טעמם, והם ישמשו ארוחה קלה ומזינה.
המארחים לארוחה מלאה יכולים להשתמש בפירות האקזוטיים בכל המנות. אפשר לשלב אותם בסלט ירוק, כמו מנגו וקיווי, או להגיש לצד מנות כמו פאטה כבד וסלמון. מנה עיקרית יכולה להיות צלי בשר או עוף עם פירות כמו אננס, תפוז, שזיפים ואגסים. המנה האחרונה יכולה להיות סלט פירות או טארט פירות אקזוטיים שמנצלת את הצבעים היפים שלהם להגשה אסתטית.